Nie. Asystent pracuje tylko na tych danych, do których dostęp ma zalogowany użytkownik. Jeśli użytkownik ma dostęp do części dokumentów lub wybranej grupy pracowników, asystent również operuje wyłącznie w tym zakresie. Takie działanie zwiększa bezpieczeństwo informacji i gwarantuje, że odpowiedzi powstają wyłącznie na podstawie właściwych, przypisanych do użytkownika danych.